דקה לפני שאתם "רצים" לבחור מורה לנהיגה בפתח תקווה, כדאי שתכירו את "האני הפנימי" שלכם היטב. תבינו מה החוזקות ומה החולשות שלכם, תאמדו את התכונות האישיות שלכם, ובעיקר תחשבו מה אתם באמת מקווים או מצפים מהמורה לנהיגה שלכם. כדאי לכם לקחת עיפרון ודף נייר, ולהתחיל לרשום, בשיא הכנות, את התכונות המובילות שלכם, לעומת התכונות הבעייתיות שלכם. בתכונות החלשות, אפשר למשל, לציין שלוקח לכם יותר זמן להבין, שאם אין לכם עם המורה כימיה, קשה לכם ללמוד, וכולי. בתכונות החזקות, אפשר לדוגמה לכתוב, קולטים מהר, נהנים מחיזוקים חיוביים, וכיוצא בזה. בדף השני כתבו מה הציפיות שלכם מן המורה לנהיגה, לרבות, מקפיד על כל פרט, נותן יחס אישי, מחמיא, וכיוצא בכך. כאשר הכול יועלה על הכתב, תוכלו להסיק מסקנות ביתר בהירות, ולמצוא את המורה לנהיגה בפתח תקווה המושלם עבורכם, ולצרכים שלכם.
מה הם ההבדלים בין מורה לנהיגה עצמאי, לבין מורה לנהיגה בפתח תקווה?
רבים, אשר מבקשים להוציא רישיון על אופנוע, מתחבטים בשאלה – מה עדיף ומה ההבדלים בין מורה לנהיגה בפתח תקווה לבין מורה לנהיגה עצמאי? ולכל אותם תוהים, נשמח להסביר. ובכן, כאשר עסקינן אודות מורה לנהיגה עצמאי, הוא יכול לבחור לעשות כטוב בעיניו, הרבה מעבר למה שיכול להרשות לעצמו מורה לנהיגה מבית ספר מסודר. ואילו כאשר עסקינן אודות מורה לנהיגה מבית ספר לנהיגה – הוא מקבל תמיכה מקצועית, על מנת לוודא כי המשתתפים בקורס יקבלו את המורה לנהיגה הכי מקצועי, מנוסה ומהימן. כמו כן, הוא מחויב לעבור הרבה השתלמויות, פיקוח אישי, בקרת איכות ומדי תקופה ריענון של נוהלי נהיגה, וכיוצא בכך.
האם כל מורה לנהיגה בפתח תקווה בהכרח יתאים אף לכם?
בתור תושבי העיר פתח תקווה, ובתור מי שמעוניינים להוציא רישיון לנהיגה על אופנוע, או על כל כלי רכב אחר, הדבר הראשון שעליכם לעשות הוא מציאה של מורה לנהיגה בפתח תקווה. כדי לצלוח משימה זאת, כדאי שתפנו לכמה שיותר מכרים שלכם, מן התיכון, מן השירות הצבאי, השכנים, וכל מי שאתם מכירים בעצם, ותשאלו אותם כמה שאלות חשובות. כגון – כמה שיעורי נהיגה לקחתם, האם עברתם טסט ראשון, שני. עד כמה המורה לנהיגה היה באמת מקצועי. האם הוא העניק לכם יחס אישי, ולסיום – האם אתם ממליצים עליו בלב שלם?